Hurtige weekend boller

21. maj 2012 at 09:02 Skriv en kommentar


Det er fantastisk… Tænk at man kan bage boller på 20 minutter!
(Og nu har jeg endnu en grund til at skulle have en kitchenaid så dejen kan blive godt æltet igennem, fremfor min sølle håndpisker og håndkraft.

Du skal bruge:
3 dl. mælk
50 g gær
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
50 g smeltet smør
ca. 500-600 g mel

Det hele æltes sammen og formes til 12 boller.

Derefter sættes de på bagepapir og i midten af den kolde ovn,
ved 220 grader i 20 min.

TIP! Når gæren skal i dejen, så er det nemmere hvis det er “smeltet”.
Dette gøres ved at brække gæren i mindre stykker, og komme det i en kop, og putte sukker over, og røre rundt med en teske 🙂

Reklamer

Entry filed under: Frokost, Mad og opskrifter, Morgenmad. Tags: , , , , .

Kylling & nudler i rød karry med wok-grønt Verdens bedste banankage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 441,290 hits

Indtast din e-mail, og følg denne blog- modtag samtidig e-mails når der er nyt på bloggen.

Slut dig til de 64, der følger denne blog


%d bloggers like this: