Kylling & nudler i rød karry med wok-grønt

7. maj 2012 at 16:46 3 kommentarer


Lige en hurtig opskrift fra dagens aftensmad, som blev rigtig vellykket.

Ingredienser:
2 kyllingefileter
Blue Dragon Red curry paste
1 lille dåse kokosmælk-
Risnudler
En pose wok-grøntsager fra frost (min var fra Netto)

How To:
Skær kyllingfileterne i tynde skiver eller små tern.
Varm en wok op, og kom lidt olie i- tilsæt 2 tsk. curry paste, og lad det simre kort.
Tilsæt kyllingen, og lad det stege lidt.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Tilsæt de frosne grøntsager og lade det stege lidt.
Når nudlerne er kogt, skylles de med koldt vand.
Kokosmælken tilsættes kylling/grøntsagerne og simre lidt, tilsæt herefter nudlerne.
Rør rund og bland det hele godt sammen.

Og så er det serveret!
Velbekomme.

Reklamer

Entry filed under: Aftensmad, Mad og opskrifter. Tags: , , , , , .

Pandekager med oksekødsfyld Hurtige weekend boller

3 kommentarer Add your own

  • 1. Sofie  |  19. februar 2014 kl. 10:15

    Hvor mange mennekser bliver der ca. til af en omgang? 🙂

    Svar
    • 2. hwickmann  |  22. juli 2014 kl. 12:10

      3-4 personer 🙂

      Svar
      • 3. hwickmann  |  22. juli 2014 kl. 12:43

        Forkert svar.. 2 personer 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 441,290 hits

Indtast din e-mail, og følg denne blog- modtag samtidig e-mails når der er nyt på bloggen.

Slut dig til de 64, der følger denne blog


%d bloggers like this: