Pandekager med oksekødsfyld

3. maj 2012 at 05:40 Skriv en kommentar


I går stod den på Mad-pandekager! 🙂
Jeg synes det er helt fantastisk, fordi man kan komme alverdens ting i.
I går blev der brugt en rest kødsovs med hakket oksekød og grønt.

Pandekagedejen
250 g mel
2 dl minimælk
3 dl vand
2 æg
1 tsk olivenolie
Pisk Mel og mælk/vand grundigt sammen. Tilsæt æggene et efter et.
Stilles på køl i 30 min. Olien blandes i. Pandekagerne bages på panden.
 
Fyldet
1 stort løg
peberfrugter i tern
3 fed (20 g) hvidløg
Bladselleri i mindre stykker
1 dåse hakkede/flåede tomater
1 stor dåse tomatpure
500 g hakket oksekød 3-6%
 
How to:
Bag pandekagerne og læg dem på en tallerken.
Løg og hvidløg hakkes. Løgene svitses i en gryde, kødet tilsættes og brunes. Resten af indgredienserne tilsættes og saucen står og simre lidt tid. (Det slap jeg så for i går, da det var en rest fra dagen før 🙂
 
Lidt af fyldet ligges på en pandekage og den foldes sammen og lægges med lukningen nedad på en bageplade. Til sidste drysses der med ost, (Jeg var lige lidt for gavmild i går, men vi eeeeeelsker chedder hjemme i hytten!)  og de sættes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 15-20 min. eller til osten er gylden.
Advertisements

Entry filed under: Aftensmad, Frokost, Mad og opskrifter. Tags: , , , , , , .

Anbefaling- Café Kystens Perle Kylling & nudler i rød karry med wok-grønt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 437,212 hits

Indtast din e-mail, og følg denne blog- modtag samtidig e-mails når der er nyt på bloggen.

Slut dig til de 64, der følger denne blog


%d bloggers like this: