Så er der THAI – Rød karry kokos kylling “Penang Gai”

26. marts 2012 at 10:33 Skriv en kommentar


Jeg er rigtig glad for thailandsk mad, og har kastet mig mere og mere ud i at prøve at lave det selv.
Vi har en lille thaillandsk-inspireret købmand lige i nærheden, så råvarerne er i det mindste rigtige, og hun vejleder gerne og giver opskrifter og gode fif.

Her er der kommet flere grøntsager i.. Det bliver det ikke dårligere af 🙂

Rød karry kokos kylling 
(2 pers.)
2 kyllingefileter skåret i nogenlunde tynde skiver.
1-2 spsk. Rød karry pasta (2 er rimelig HOT!)
1 ds. kokosmælk
bambusskud
1 lille ds. ananas
Kaffir lime blade.
Søde basilikum blade
Fiskesovs og sukker efter smag.

How to:
Sæt en wok over medium høj varme, og varm kokosmælken op, men det må ikke koge.
Tilsæt karrypasta, og rør det indtil olien begynder at skille ud og danne en tynd film, for at bringe den maksimale smag frem. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen basilikum blade, og lad det simre indtil saucen er absorberet, fortykket og kyllingen er gennemkogt. Tilsæt basilikum blade og lad retten simre ved meget lav varme inden servering.

Server med kogte jasmin ris.

Reklamer

Entry filed under: Aftensmad, Mad og opskrifter.

Hjemmelavet knækbrød Chokoladekage på 5 min.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 449,142 hits

Indtast din e-mail, og følg denne blog- modtag samtidig e-mails når der er nyt på bloggen.

Slut dig til de 64, der følger denne blog


%d bloggers like this: