Karry-Kylling med grovpasta-salat og broccoli puré

5. marts 2012 at 13:55 Skriv en kommentar


Opskrift:

Kyllingfilet
Grovpasta (tørt)
Blommetomater i skiver
Grønne kogte bønner
God feta
Broccoli + bouilloterning eller Fond du chef 🙂
Grøn pesto (gerne en god en)
Hvidløg

How to:

Steg kyllingfilet på panden ved lav varme, eller lav den i ovnen.

Kog bønnerne møre, men ikke smattet- der skal være bid i. Skær dem efterfølgende ud i mindre stykker.
Kog pastaen efter anvisning på posen.
Tomaterne skæres i skiver.
Fetaen brækkes i mindre stykker.
Pasta, bønner, tomater og feta blandes sammen, mens pastaen stadig er varm, og pesto’en hældes over og vendes rundt.

Broccolien koges mør i vand tilsat bouillon, kommes derefter i en blender sammen med lidt af kogevandet, og 1-2 fed hvidløg (efter smag). Det blendes til puré, og serveres “on the side” Tilsæt kun lidt vand af gangen, bliver den først for tynd, kan den ikke reddes.

Reklamer

Entry filed under: Aftensmad, Mad og opskrifter.

Chokolade Skildpadde kage med hindbærskum Regnbuekage med mini M&M’s

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 441,290 hits

Indtast din e-mail, og følg denne blog- modtag samtidig e-mails når der er nyt på bloggen.

Slut dig til de 64, der følger denne blog


%d bloggers like this: