Uhmmm… Gulerodskage!

25. august 2010 at 13:15 1 kommentar


Fik i går et pust af overskud og besluttede at bage en kage!
Kan varmt anbefale denne lækre kage, der smager SÅ godt

Gulerodskage

Amerikansk Gulerodskage

Du skal bruge:
300 g mørk farin
2 dl majs olie
4 æg
275 g mel
1 tsk vanilliesukk
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g revet gulerødder(store og ikke for saftige)
1 dl rosiner & 35 g valnødder
Glasur:
175 g. flødeost naturel
50 gram smør
250 gram flormelis
1 tsk vaniljesukker

How to:
Rør farin med olien.
Æggene piskes i et ad gangen.
De tørre indigrenser piskes i dejen.
Vend de fint revne gulerødder i sammen med rosinerne og de hakkede valnødder.

Dejen kommes i en form ca 23x33cm.
Bages ved 180grader i ca 1 time.
Afkøles.
Glasuren smøres over kagen når den er afkølet.

Den er LÆKKER!!!
Man kan med fordel komme flere valdnødder i, det bliver den ikke dårligere af!
Og hvis man er ekstra lækker-sulten, så kan man komme hakket mørke chokolade stykker i… Uhmm….

Reklamer

Entry filed under: Kager, Mad og opskrifter. Tags: , .

Kylling & grøntsager i fad

1 kommentar Add your own

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 449,142 hits

Indtast din e-mail, og følg denne blog- modtag samtidig e-mails når der er nyt på bloggen.

Slut dig til de 64, der følger denne blog


%d bloggers like this: